Kezdőlap Introduction

Rólunk

E-mail Print PDF
There are no translations available.


A Koppány Lovasudvar bemutatkozik

A Koppány Lovasudvar a Bakonyalján fekvõ kis településen, a Veszprém megyei Bakonykoppányban található, ahol csend és nyugalom uralkodik. A ház udvaráról gyönyörû kilátás nyílik a Bakony napsütötte hegyeire, virágos réteire. Túráink során többféle vaddal is találkozhatunk. A fák, bokrok sûrûjében nappal vaddisznó, dámvad, szarvas és õz pihen, itt bújik meg a vadmacska, a pele, a vizekben a vidra.

A Koppány Lovasudvar ebben a szép, régi bakonyi faluban várja a pihenni, túrázni, sportolni vágyókat. Régi paraszti stílusban, igényesen kialakított vendégházunk 2-3 ágyas, zuhanyzós szobáival és házias konyhával garantáljuk az önfeledt kikapcsolódást. Vendégeinknek naponta háromszori étkezést biztosítunk.

Vendégeink többféle lovastúra-útvonal közül választhatnak, a pár napos hétvégi lovaglásoktól az egész hetes, hosszabb útvonalakig. Szolgáltatásaink körébe beletartozik a lovaskocsizás, hintózás a szõlõhegyen, s a pincészetek legfinomabb borainak kóstolása.
A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetõség áll még vendégeink rendelkezésére: különféle kerékpár- ill. gyalogtúrák szervezése, horgásztó és számtalan turistalátványosság a Bakonyban, Zircen, Pápán és környékén.

Vendégeink kényelmét szolgálja továbbá a ház udvárán kiépített régi stílusú kemence és pihenõhely, ahol a nap végén együtt fogyasztjuk el a ropogósra sült húsokat, zöldségeket és kóstoljuk meg a háziúr zamatos borát.
A Pápai Lovasiskola bemutatkozik


A Pápai Lovas Klubbot 1967-ben alapították. Az alapítók fontos célkitûzése volt, hogy a Batthyány Lajos Szakképzõ Iskola mezõgazdasági technikumának tanulóival megismertessék és megszeretessék a lovas sportot. Majd a jobb versenyzõkbõl egy versenyzõkeret álljon össze, amely a helyi, a megyei, majd az országos versenyeken képviselje Pápa város lovassportját.

Az évek elõrehaladtával a Lovasiskola lóállománya és területe egyre bõvült, s ez megteremtette a különféle szolgáltatások kialakításának lehetõségét. Az évek során a Pápai Lovas Klub elnökségi tagjai, illetve a lovastelepen dolgozó kiváló gárda segítségével a Lovasiskola által kínált szolgáltatások egyre színvonalasabbak lettek és ezzel együtt egyre több érdeklõdõt vonzottak.


Így lett a Pápai Lovasiskolából mára egy olyan sportcentrum, pihenõ- és szórakozóhely egyben, amely garantáltan biztosítja a lótartók, valamint a lovagolni vágyók igényeit!

 

Keresés

HírlevélLovas pólók

Banner

Statisztikák

Members : 105
Content : 18
Web Links : 2
Content View Hits : 405461

Ki van itt

We have 90 guests online