Kezdőlap Szolgáltatások Koppány Lovasudvar

Koppány Lovasudvar szolgáltatásai

E-mail Nyomtatás PDF


Szállás


A bakonykoppányi vendégház 2-3 ágyas szobáiban 8-10 fõt tudunk elszállásolni. A ház udvaráról gyönyörû kilátás nyílik a Bakony napsütötte hegyeire, pipacsokkal tarkított réteire.

 

Étkezés


Túráink, programjaink alkalmával naponta háromszori étkezést biztosítunk. Vendégeink megkóstolhatják az udvar kemencéjében készült ropogós frissensülteket, és ízelítõt kapnak a ház zamatos borából is. Az itt eltöltött napok, hetek alatt vendégeink bebillantást nyernek a falusi konyha rejtelmeibe.

 
Lovaglás, lovastúrák


Lovagolni vágyó vendégeink különféle lovastúra-útvonalak közül válogathatnak. (Ezekrõl bõvebben a "Túraútvonalak" menüpont alatt olvashatnak!) Túráink a Bakonyalján, réteken, erdõkön, homokos erdei utakon, csodálatos, vadregényes tájakon vezetik a vendéglovasokat.
Kocsizás


Nemcsak lóháton, hanem lovaskocsin is bejárható ez a gyönyörû bakonyi vidék. A kísérõk lovaskocsin követhetik a lovasokat (ahol a terep engedi, a lovasokkal együtt megy a kocsi). A piknik ebédek mindig közösen zajlanak. A lovaskocsit igénybe lehet venni egy vagy több napra is. A lovaskocsizás a téli hónapokban sem szünetel.


Egyéb szabadidõs programok


Nemcsak a lovagolni vágyókat, illetve tudókat várja a Koppány Lovasudvar, hanem azokat is, akik csendes, nyugodt falucskában kívánják eltölteni szabadidejüket, a lovaglási lehetõségen kívül regeteg szabadidõs programmal várjuk kedves vendégeinket. Ezekrõl a "További programok" menüpon alatt tájékozódhatnak.
 

Keresés

HírlevélLovas pólók

Hirdetés

Statisztikák

Tagok : 105
Tartalom : 18
Webcímek : 2
Tartalom találatai : 426349

Ki van itt

Oldalainkat 83 vendég böngészi